Cyklus K prameňom etikoterapie s Vladimírom a Saritou je pravidelný, zvyčajne raz za mesiac vedený, 30-minútový rozhovor, v ktorom postupne otvárame témy týkajúce sa šťastného života v zdraví.

Témou ďalšieho rozprávania o zdraví je rozhovor o špeciálnom etikoterapeutickom seminári, ktorý robievame raz do roka s názvom Sám sebe lekárom, sebaliečenie etikoterapiou. Je to seminár, ktorý je viac ako seminár, viac ako dovolenka, viac ako terapia. Je to jedinečná príležitosť, ako si bez doteraz hlbších znalostí etikoterapie liečiť telo i dušu prostredníctvom liečenia vzťahov so sebou samým i s inými.

Tohto roku bude seminár v čase od 17. júna do 22. júna v prekrásnom prostredí v Střílkach na zámku, kde sa fakt máme ako na zámku. V podpornom a bezpečnom kruhu si osvojíme základné etikoterapeutické zručnosti, relaxačné a dychové techniky a ďalšie spôsoby, ako ísť ku koreňom svojich ťažkostí a problémov. Absolvujeme aj meranie aury. Lektormi sme my dvaja - VladimíR a SaritA, ale prizývame aj dvoch lekárov. Viac informácií nájdete v rozhovore.

Bonusom seminára je:

  • príjemné prostredie ovocného sadu, bylinkovej záhrady a zámockého parku plných zelene a prvých dozrievajúcich plodov s možnosťou prechádzok a posedení v prírode,
  • ubytovanie v dvojposteľových izbách s kúpeľňou a wc,
  • fantastická vegetariánska strava špeciálne pripravovaná pre nás s možnosťou akceptovať aj Vaše požiadavky na diétu,
  • možnosť kávičkovať či čajíčkovať so zdravými zákuskami v Tilaku - vegetariánskej reštaurácii,
  • možnosť individuálnych rozhovorov s lektormi i lekármi,
  • prechádzky v dedine i do jej okolia,
  • návšteva barokového cintorína v Střílkach s množstvom sôch, ktorý je jedinečnou pamiatkou svojho druhu z obdobia baroka v strednej Európe.

Viac informácií nájdete v rozhovore alebo aj na www.advaita.sk. Ak nám chcete položiť otázky k semináru, nech sa páči, píšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 

Rozhovor vysielame v premiére na kanáli YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.

Tešíme sa na spoločné chvíle.

S láskou VladimíR a SaritA