BARAN

Čas emočných zážitkov. Trochu nezvyčajné pre Barana, ale je to tak. Cesta z rozumového vnímania sveta vedie do srdca cez emócie. Užívaj a ostaň v pokoji. Deje sa len to, na čo si dozrel.

Nov je 10. 3.  Rybách. Hovorí o silnej intuícii, o spájaní sa so spiritualitou, ktorá prichádza ako dôsledok tvojho vývoja, tvojho porozumenia vonkajšieho i vnútorného sveta. Parádne spojenie. Podporia ťa okrem Slnka aj ďalšie planéty: Saturn ti ponúka trpezlivosť a rozvahu, Merkúr schopnosť komunikácie a spokojnosť s tým, že si počutý i videný.

Spln 25. 3. je vo Váhach a trochu rozvahy, ktorú ti daroval v nove Saturn nezaškodí práve teraz. Dvakrát si rozmysli, aký krok urobíš, kam sa pohneš, alebo vieš čo? Sadni si a rob nič. Ide jar, jarná rovnodennosť 20.3. hovorí o rovnováhe, tak si ju v pokoji dopraj. Koncom mesiaca poriadny nádych a vykroč do svojej sily a aktivít.  

BÝK

Máš veľmi výživný prvý polrok tohto roku. Príležitosti prichádzajú, len skús viac počúvať svoju intuíciu, aby si vedel, kedy vykročiť a kedy na chvíľu postáť.

Nov je 10. 3.  v Rybách, a práve to je čas, keď intuícia má svoju moc. Ak máš pocit, že u teba nefunguje, pozoruj sa. Určite je v tvojom živote oblasť, kde je silná. Každý to tak máme, nie si výnimka.

Spln je 25. 3. vo Váhach a otvára témy socializácie. Zameraj sa na čas so svojimi priateľmi. Možno vykroč z komfortnej zóny vlastného pohodlia a vybehni si niekde do veselia, ktoré ponúka súčasnosť napriek tomu, že je obdobie pôstu. Ak chceš pôst zachovať, zvoľ posedenie v rodine. Ide o to, aby tento čas bol pre teba príjemný bezkonfliktný.

BLÍŽENCI

Úspech v živote sa ti už chvíľu núka, záleží od teba, či ho vieš chytiť za ruky. Vieš, niektoré príležitosti sa neopakujú. Vždy sa opýtaj svojej intuícii, ona je rečou tvojej duše a chce ti to najlepšie.

Nov je 10. 3. v Rybách. Rybičky ti tiež hovoria o intuícii, ale môžeš v dňoch okolo novu pozorovať aj svoje sny. Možno prídu aj lucidné sny. Teš sa, otvárajú sa nové možnosti. Popri nich venuj svoj čas aj svojim najbližším. Dopraj si s nimi spoločné zážitky. Sú tým najlepším tmelom pre vášeň a lásku.

Spln je 25. 3. vo Váhach a Merkúr, ktorý je v Baranovi, ti  dáva možnosť komunikovať. Pozor na to, aby to bola láskavá komunikácia, nie agresívna barania. Ako na to? Daj si zámer: komunikujem s láskou.  

RAK

Čas upratovania je tu. Čas rastu je tu, veď jar prichádza naplno a prináša i upratovanie i rast. Len sa nechaj niesť životom, aby všetko to dobré, láskavé a pekné v tebe rástlo z vnútra do vonkajšieho sveta.

Nov je 10. 3. v Rybách, ktoré otvárajú sny. O čom snívaš? Ktorý sen si si ešte v živote nenaplnil? Hor sa do toho. Nesplnený sen tiež má svoje dôsledky. Najmä na konci života môžeš ľutovať a ľútosť blokuje pokojné umieranie.

Spln je 25. 3. v znamení Váh a Váham ide o kvalitné vzťahy. Harmónia vo vzťahoch vytvára pokojné žitie a o to ide zas tebe. Skús preskúmať, koľkokrát za deň povieš nie, neviem, nechápem, neurobím... Každé takéto kategorické slovo uzatvára kohútik energie, kradne ti pokoj. Nauč sa to inak. S láskou a citlivo, ty to vieš. 

LEV

Jar pozýva do radostného života plného rastu, slobody farebnosti. Je aj tvoj život taký? Cítiš sa v ňom slobodne? Vieš, že ak túžiš po slobode, potrebuješ milovať aj pravdu, úctu, lásku? Jedno bez druhého nie je.

Nov je 10. 3. v Rybách. Trochu ti pomôže stavať vzdušné zámky, ale ostať nohami na zemi. Pre teba je dôležité teraz uzemniť sa cez hmotu okolo seba. Urobiť si vo veciach poriadok. Aj jar ťa k tomu vyzýva. Nájdi si teda čas aj na sny, aj na reálny život. Čo tak to skĺbiť? Ako? Ísť za svojím snom. Ty vieš, že mnohé veci si vieš splniť s kráľovským pokojom. Tak do toho.

Spln je 25. 3. vo Váhach. Tá má na starosti vzťahy. Napísala som „na starosti“ – preskúmaj teda, akú starosť, problém, traumu z detstva ti odkrývajú súčasné vzťahy. Netreba potom zmeniť partnera, osobného či pracovného, ale urobiť zmenu v sebe. Uvoľniť sa do pravdy, rešpektu, na život pozrieť z nadhľadu a nájsť v tom súčasnom poklady. Aj to je cesta.  

PANNA

Tvoju pozornosť upriamujem na Saturna, planétu múdrosti, spravodlivosti a trpezlivosti. Prečo, keď sú to aj tvoje priority? Skús k týmto vlastnostiam priradiť aj láskavosť. Bez láskavosti totiž ide o „sucharinu“ a vzťahy, najmä osobné, milujú šťavnatosť, hravosť, spontánnosť. Spoľahni sa na intuíciu, povedie ťa.

Hneď v nove, ktorý je 10. 3. v Rybách, ti dáva príležitosť trochu z reality vbehnúť do snov a plniť si ich. Najmä ak máš momentálne pocit, že robíš len to, čo musíš. Otrok musí, slobodný človek chce. Znovu píšem – spoľahni sa na intuíciu, lebo v hre je aj planéta Neptún, ona rada zahmlieva.

Spln je 25. 3. vo Váhach a znovu otvorí tému vzťahov. Niet sa čo čudovať! Aj nastupujúca jar šteboce o pároch, párení sa, príroda vyzýva k spojeniu v kráse. Nechaj sa unášať na tejto vlne a dôveruj, že ťa unesie len tam, kam potrebuješ. Je to o prijímaní života takého, aký je.  

VÁHY

Jar volá a Váhy pravdepodobne volanie vnímajú ako ťah do harmónie tela i duše. Cítiš, že je pre teba dôležitá aj krása tela, aj pokoj v duši? Jasné, že to vieš, a tak sa viac môžeš venovať svojej kondícii, pevnosti a hebkosti tela, ale vyživuj pri tom aj svoju dušu. Napríklad stíšením, spevom, radosťou...

Nov je 10. 3. v Rybách a situácia vo hviezdach naznačuje zmeny v pracovnej oblasti. Neprichádzajú len tak z čista-jasna. Sú dôsledkom toho, že tvoja duša potrebuje zmenu. Možno si sa v práci príliš „zabetónoval“, možno duša už nevníma príležitosti na tvoj rast, možno si tam, kde si doteraz, bol už nespokojný, možno... Život sa deje v tvoje dobro.

Spln je 25. 3. vo Váhach. Počuješ – vo Váhach!!! V tvojom domovskom znamení a vytvára ti príležitosť na nový rast. V hre je aj Jupiter, planéta šťastia, v Býkovi, ktorý má okrem iného v talóne hmotu, hmotné zabezpečenie, majetky. Urán pripravil zmenu. Dôveruj, že najlepšiu pre teba.

ŠKORPIÓN

Marec ti pripravil plnú nošu intuície, načieraj. Intuícia ťa podporí v rozhodovaní, lebo v marci sú stále významne spojené Ryby so Saturnom. Ryby – intuícia, sny, ľahkosť, Saturn – múdrosť, spravodlivosť, trpezlivosť. Veľakrát mi pri Saturnovi napadne, že je to bežec na dlhé trate, ale ak treba, rýchlo urobí zmenu, lebo vie... Vidíš sa v ostatnej vete?

Nov je 10. 3. v znamení spomínaných Rýb. Ponúkajú intuíciu, lucidné sny, odkrývajú túžby. Ty rozhoduješ, či túžby ostanú túžbami alebo si ich splníš. Nov ukáže aj do vzťahov – niektoré dožívajú, niektoré rastú do plnosti. Spln, ktorý je v marci 25.3. vo Váhach, môže posvietiť do všetkých tvojich vzťahov. Hovorí sa, že Škorpióni sa narodili s karmou detí. Ako to máš práve ty? Veľmi skoro ti deti odišli zo života, alebo ti dlho visia „na krku“? Aj s deťmi v súčasnosti žiješ dôsledky svojich minulých zrodení. Nájdi východisko, aby to bolo aj inak. Počúvaš svoju intuíciu? 

STRELEC

Jar ti otvára dvere do pohybu, cestovania, zmeny priestoru. To ty rád, tak užívaj, ale mysli na to, že teraz je čas venovať pozornosť aj bývaniu – tvojmu hniezdu, kam sa po cestách vždy môžeš vrátiť zrelaxovať, nadýchať sa pokoja domova.

V marci je veľmi intuitívny nov 10. 3., a to v znamení Rýb. V hre sú aj ďalšie planéty, ktoré prispejú k intuitívnemu rozhodovaniu. Možno pôjde o rýchle a výnimočné rozhodovanie, lebo úraduje aj Urán, možno len o rozhodnutie, čo si ráno obliecť. Každému podľa jeho karmy.

Spln je 25. 3. vo Váhach a znovu svieti do vzťahov. Mrzí ťa, že nemáš partnerský vzťah? Mrzí ťa, že máš vzťah taký, aký máš? Každí „mrzenie“ oslabuje srdce. Skús sa radovať z jari, z jej farebnosti, z jej expanzie, rastu, uži čo najviac svoju radosť. Či máš, či nemáš vzťah predsa nemôže ovplyvniť tvoj optimizmus, tvoje radostné áno životu.  

KOZOROŽEC

Vieš o tom, že s jarou prichádza do života aj romantika? Nežná krása? Jemnosť? Skús sa stíšiť a preskúmať vo svojom srdci, ako si naozaj s týmito kvalitami. Či tvoja milota, alebo na druhej strane tvoj pancier neskrývajú pravdu o tebe. Nech v stíšení, v meditácii tvoje srdce odpovie.

Nov je 10. 3. v znamení Rýb a práve on ti dáva dar intuície, ktorá podporí srdce v rozhodovaní. V intenzívnejšej vesmírnej hre sú aj ďalšie planéty, ktoré môžeš vnímať teraz silnejšie. Najmä kozorožie neresti môžu z teba vyliezať. Prišiel si však na svet na to, aby si sa ich naučil premeniť na cnosti, tak hor sa do toho.  

Spln je 25. 3.  vo Váhach a znovu o vzťahoch. Všetkých. Keďže už nov ti našepkal, čo treba robiť, máš „domácich úloh“ na celý marec.  

VODNÁR

Upratovanie je na programe dní. To vo vonkajšom svete i v sebe. Vyhrň rukávy a hor sa do toho. Chaos, ktorý možno máš okolo seba, len zrkadlí to, čo máš v sebe. Stíš sa, nájdi korene chaosu bez ukazovania prstom na iných. V marci ti pomôže nov aj spln. Veď ako vždy, ak ich počúvaš.

Nov je 10. 3. v znamení Rýb, v Rybách je ešte stále celý rok aj Saturn, tak ťa spolu vyzývajú urobiť si poriadok vo všetkom, čo napĺňa život. Financie, bývanie, vzťahy, deti, spiritualita... Saturn chce po tebe poriadok, systém, Ryby intuíciu, nadhľad. Spoj si to a konaj. Vo Vodnárovi sa nachádza aj Venuša s Marsom, tak máš k dispozícii aj nehu s láskou, aj silu konať.

Spln je 25. 3. vo Váhach a znovu o vzťahoch, takže téma na jar jasná. 

RYBY

Ideš v prúde zmien. Však? Ak nie, pozri, kde kladieš životu odpor, kde si odporný. Hviezdy ti totiž vyvárajú podmienky, aby si cestou zmien prechádzal plynulo. JednoDUCHo ako rybička. Tento mesiac ťa ešte podporí aj nov v Rybách, ktorý je 10.3. Si doma, si vo svojej sile, tak konaj, hýb sa, meň v radosti a s radosťou všetko, čo zmenu v tvojom živote potrebuje. Pomáha ti aj Saturn, ktorý je a bude dlhodobo v tvojom znamení. Saturn je o múdrosti, spravodlivosti, trpezlivosti a poriadku.  

Spln je 25. 3. vo Váhach a hovorí o vzťahoch, pracovných aj  osobných, ale dávam do pozornosti aj vzťah k sebe samému. Preskúmaj, ako si pravdivý vo vzťahu k sebe, kde sa schovávaš do vlastných tieňov, kde ťa strach blokuje, kde bezmocnosť po tebe naťahuje pazúriky. Tu je priestor na zmeny, o ktorých som písala. V stíšení,  v meditácii  nájdi koreň všetkých svojich blokov, tráum. Nadýchni sa a zmeň priestor. Poznáš etikoterapiu, tak vieš, o čom píšem. Šťastlivo.