Poznáte už kontext etikoterapie? Viete, ktoré sú zdravie poškodzujúce myšlienky, emócie, postoje? Viete, ktoré sú zdravie podporujúce  myšlienky, emócie, postoje? Nepoznáte  techniky prijímania, odpúšťania, ukončovania  a a chceli by ste vedieť ich aplikovať v bežnom živote? Zúčastnili ste sa už na prednáškach, alebo ste absolvovali základný kurz etikoterapie a chcete získať návyk používať základné techniky? Máte pocit, že aj keď  už  čo to o etikoterapii viete,  nedokážete ju zatiaľ aplikovať v praxi? Potom je tu táto ponuka práve pre vás. Aplikovaná etikoterapia.

Celodenný ON LINE - LIVE seminár, nácvik  základných etikoterapeutických zručností z pohodlia a bezpečia vášho domova.

 

Seminár vedie:

Mgr. Vladimír Červenák, etikoterapeut a životný kouč

 

Nedeľa 23. jún 2024  od 8.00 do 18.00

 

Miesto: LIVE na aplikácii ZOOM  

Prezentácia od 8.00

Ak sa chcete zlepšiť v zručnosti používania etikoterapeutických techník, ak sa chcete  posunúť v schopnosti zvládať ich používanie v praxi, ak cítite, že máte dostatok teoretických poznatkov, ale málo reálnej praxe, potom je tu práve pre vás táto mimoriadna ponuka:

Na kurze sa budeme spoločne učiť, ako používať a aplikovať techniky etikoterapie. Je to seminár pre tých, ktorí už veľa poznajú a chcú  viac toho nového používať v praxi.

  • Budeme trénovať relaxovaný stav uvoľnenia,  rozpoznať na hlbokej úrovni rozdiel medzi uvoľnením a napätím. Uvoľnenie  vedie  k  schopnosti získať nadhľad, obnoviť prúd životnej energie.
  • Budeme trénovať techniku prijatia - umenie prijímať životné situácie, ktoré vyvolávajú zdravie poškodzujúce  emócie, trénovať aplikovanie techniky tak, aby ste  situácie prijímali pokojne a s nadhľadom. Tak potom môžete neskôr  meniť   smerovanie svojho života.
  • Budeme trénovať techniku odpúšťania, Hoo ponopono, ako základný nástroj na liečenie vzťahov v rôznych situáciách a variantoch. Odpustenie iným, odpustenie sebe. Hlboké porozumenie a osvojenie návyku osobnej hygieny duše technikou odpúšťania.
  • Budeme  sa učiť hľadať  a ukončovať koreňové vzorce, ktoré  z človeka robia živý biologický stroj, automat, ktorý nevedome ubližuje a poškodzuje seba samého. (Vzorce bezmocnosti, seba spochybňovania, seba nenávisti, seba odmietania).
  • Trénovať zručnosť počúvať a vytvárať porozumenie s inými aj samému sebe.

Potrebujete funkčný počítač, najlepšie s veľkou obrazovkou, kameru, mikrofón a slúchadlá. Prípadne prepojiť obraz na TV, pripojenie na sieť. V krajnej núdzi to zvládne aj telefón celý deň pripojený na nabíjačke. Pre vnímanie je lepšie mať čo najväčší obraz. Priprav si pohodlné miesto aj na ležanie. Na seminár sa, prosím, priprav ľahkou stravou, dobrým spánkom, pripojte sa včas. Údaje na pripojenie na zoom dostanete dva dni pred seminárom. Vytvorte si podmienky aby ste boli v pokoji, neboli rušení. Ak nemáte podmienky doma, zapojte kreativitu, možno má niekto z rodiny, z priateľov voľný byt alebo priestor. Možno sa dá v práci... Potrebujete miesto na pohodlné sedenie i ležanie, vankúš deku. Seminár bude nahrávaný, môžete sa k nemu kedykoľvek vrátiť.

Prezentácia od 8.00 , ukončenie o 18.00 Prestávka na obed je od 13.00 do 14.00

Cena seminára je 150,-€ Účastnícky poplatok uhradíte až  po potvrdení prihlášky,   podľa pokynov, ktoré obdržíte obratom.

Neuhrádzajte vopred!

V prípade, že  nedostanete pokyny hneď po odoslaní prihlášky, overte si, prosím,  či vaša prihláška bola doručená. Ak je prihláška korektne odoslaná, dostanete jej kópiu do vašej  elektornickej schránky. Prihláste sa hneď, kapacita je obmedzená.