Ostatná streda v mesiaci znovu patrí nám dvom, ktorých etikoterapia baví, a tak v unikátnom cykle K prameňom etikoterapie si vyberáme tému, ktorá je aktuálna u mnohých z nás. Budeme hovoriť o priateľstve či napätých vzťahoch medzi srdcom so všetkými citmi, pocitmi, pokojom, súcitom, láske a rozUMom. Premiéra je 

                                       v stredu 30. novembra 2022 od 20. hodiny

Zo záznamu si naše rozprávanie môžete pustiť aj kedykoľvek neskôr.  O čom hovoríme? Neraz sme sa totiž v našich mužsko-ženských rozhovoroch dotkli  spojenia-nespojenia srdce a rozUM:

-  teraz si naň viac posvietime v kombinácii srdce a rozUM, srdce bez rozumu či rozum bez srdca,

- budeme hovoriť i o tom, aké sú ich prejavy v živote. Či podporujúce, či oslabujúce,

- priberieme  do besedy aj vivéku, tj. schopnosť rozlišovať, rozoznávať skutočné od neskutočného, trvalého od dočasného,

- pozrieme i na to, či a kedy je žena viac v srdci a muž v rozume, alebo ako je to naopak, alebo ako je to ešte aj inak.

Máte k téme otázku? Pokojne nám ju napíšte na nižšie zverejnenú mailovú adresu. Rovnako môžete predložiť svoj príbeh či dať nám spätnú väzbu. Nech sa páči, píšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Rozhovor vysielame v premiére na kanáli YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.

Tešíme sa na spoločné chvíle. S láskou VladimíR a SaritA