Milí priatelia,

vieme odpustiť sebe aj iným? Čo je to vlastne odpustenie? Čo sa deje  v nás, keď odpustíme alebo neodpustíme niečo niekomu? Vieme odpustiť aj sebe? Aké dôsledky si nesieme po vete – ani za svete neodpustím?

Už tušíte, že ďalšou témou v cyklu mužsko-ženských rozhovorov Z PRAMEŇOV ETIKOTERAPIE sa budeme rozprávať o odpúšťaní. Kedy? V stredu  9. septembra 2020 o 20. hodine.  V premiére otvárame desiate stretnutie s pohľadmi do etikoterapie, ktorá nás  baví, a tak v rozhovore ponúkame pohľad na techniku odpúšťania, hoo ponopono, ako na základný nástroj na liečenie vzťahov v rôznych situáciách a variantoch. Odpustenie iným, odpustenie sebe. Hlboké porozumenie a osvojenie návyku osobnej hygieny duše technikou odpúšťania.

Hoo ponopono je starobylá a storočia uchovávaná havajská technika, ktorú obyvatelia Havajských ostrovov od pradávna používajú  ako hygienu duše, aby  Aloha - láska  v ich srdciach zostávala prítomná.

Kto spoznal jej silu, už bez nej neprenesie cez noc žiadnu krivdu, hnev, trápenie, strach...

Jeho spánok je potom pokojný a rána sú novým zrodením života so zdravým vzťahom k sebe i  svetu.

KDE NÁS NÁJDETE?

Streemovať budeme prenos na stránke www.advaita.sk a tiež na kanáli: Vladimír Červenák YouToube.

Ak nám chcete položiť otázky už teraz, môžete poslať mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo do správy na sociálnej sieti.

Podporte nás, prosím, odberom. Budete informovaní o nových videách na našom kanáli. Vopred ďakujeme i za finančnú podporu vo forme darov, pomáhate nám tvoriť pre vás obsah, ktorý má zmysel. Platobné údaje nájdete v kontaktoch na https://www.advaita.sk/kontakt Tešíme sa na spoločné chvíle.

S láskou VladimíR a SaritA