Milí priatelia,

v stredu  12. augusta 2020 o 20.hodine otvárame v premiére ôsme stretnutie s pohľadmi do etikoterapie, ktorá nás  baví. Ide o ďalšiu časť z cyklu K prameňom etikoterapie a pozrieme sa v nej na jednu z etikoterapeutický zručností - na uvoľnenie. Reč bude teda o stavoch napätia a stavoch v uvoľnení i o tom, čo nám jedno i druhé prináša v každodennom živote.

Keď počujeme uvoľnenie, pravdepodobne nám prvé napadne fyzické. Fyzické uvoľnenie je totiž najznámejším uvoľnením. Je však len prvým stupňom uvoľnenia, na ktorý máme priamo dosah. Ide o uvoľnenie fyzického tela, o rozpustenie či prepustenie napätia v svaloch. Aké možnosti však máme uvoľniť sa nielen na fyzickej, ale aj mentálnej, emočnej, energetickej a spirituálnej úrovni? Ktoré uvoľnenie máme vo vlastných rukách a ktoré sa „udeje“, príde darom za intenzívnu prácu na sebe?

KDE NÁS NÁJDETE?

Streemovať budeme prenos na stránke www.advaita.sk a tiež na kanáli: Vladimír Červenák YouToube.

Ak nám chcete položiť otázky už teraz, môžete poslať mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., ale samozrejme bude možnosť aj počas vysielania priamo do chetu.

Podporte nás, prosím, odberom. Budete informovaní o nových videách na našom kanáli. Vopred ďakujeme i za finančnú podporu vo forme darov, pomáhate nám tvoriť pre vás obsah, ktorý má zmysel. Platobné údaje nájdete v kontaktoch na https://www.advaita.sk/kontakt Tešíme sa na spoločné chvíle.

S láskou VladimíR a SaritA