Premiéra v stredu 18. 10. 2023 od 20.h,

Cyklus K prameňom etikoterapie s Vladimírom a Saritou je pravidelný, zvyčajne raz za mesiac vedený, 30-minútový rozhovor, v ktorom postupne otvárame témy týkajúce sa šťastného života v zdraví.

Témou druhého rozprávania o zdraví sú SILNÉ EMÓCIE vs. ZDRAVIE, a to, ako  tieto emócie ovplyvňujú náš imunitný systém, naše správanie, naše postoje:

  • vieme, že pozitívne stavy – radosť, šťastie, smiech, uvoľnenie... podporujú na ceste do zdravia, ale ako byť radostným človekom, keď nás slabosť a choroba kvária?
  • vieme, že negatívne emócie – strachy, smútok, žiaľ, pocit viny, výčitky... nás oslabujú, ako sa však môžeme efektívne na ne pripraviť? Dá sa vôbec na náročné životné situácie pripraviť?
  • vieme, že afirmácie niekedy pomáhajú, niekedy nie. Na akom základe ich pomoc funguje?
  • vieme, že svadba a smrť sú spojené so silnými emóciami, a tak v našom rozprávaní si vyberáme skutočný príbeh o svadbe a smrti. Ako sme ho rozrozprávali? Počúvajte, pozerajte.

Ak máte k príbehu spätnú väzbu či chcete nám položiť iné otázky k téme zdravie, nech sa páči, píšte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 

Rozhovor vysielame v premiére na kanáli YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk Podporte nás, prosím, odberom. Budete informovaní o nových videách na našom kanáli.

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.

Tešíme sa na spoločné chvíle aj v ďalších rozhovoroch na tému Ide o zdravie. S láskou VladimíR a SaritA