Výnimočný čas ponúka výnimočné stretnutia, a tak sme sa rozhodli na záver roku 2021 výnimočne rozdebatovať uplynulý rok v mužsko-ženských rozhovoroch Vladimíra Červenáka a Sarity Poliakovej. Ide o tridsiate druhé stretnutie z cyklu K prameňom etikoterapie a premiérovo môžete rozhovor sledovať

           v stredu 29. decembra 2021 od 20. hodiny

Rozhovor sme zacielili na dve oblasti, ktorými takmer všetci žijeme v čase, keď niečo končí a niečo začína. RozHRANIE – hranie na hranici minulého i nového času. Uplynulý rok už totiž zatvára dvere, ale núka príležitosť pozrieť sa naň. Ako? Napríklad aj tak:

  • ... že ho môžeme vnímať ako ťažký rok a pozrieme sa na dôsledky takéhoto pohľadu,
  • ... že môžeme uplynulému roku dať prívlastok výnimočný a tiež môžeme pozorovať dôsledky tohto postoja,  
  • ... že ho môžeme zavrieť a nechcieť o ňom ani počuť, ani o ňom hovoriť,
  • ... alebo že sa môžeme naň pozrieť s vďakou a oceniť príležitosti, ktoré priniesol.

Ako rok 2021 budeme vo svojom vnútri, ale i navonok hodnotiť, takú štartovaciu čiaru si urobíme pre všetky dni nového roku. Buď doň vkročíme s dôverou, alebo so strachom. Čo si vyberieme? Naše rozhodnutie na rozHRANÍ rokov ovplyvní štart nových situácií nového roka.

Dovolíme si v rozhovore s Vladimírom aj osobné hodnotenie nášho spoločného roka 2021 s ocenením darov, ktoré nám priniesol, a pozrieme sa aj na možnosti, ktoré nám nový rok môže darovať.  

Ak však chcete aj vy položiť svoju otázku či dať nám spätnú väzbu, nech sa páči, píšte na  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Rozhovor vysielame v premiére na kanáli YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o všetkých nových videách na našom kanáli.

Tešíme sa na spoločné chvíle.

S láskou VladimíR a SaritA