Dobrý deň, pán MUDr. Ctibor Hugo Bezděk, stretneme sa v rozhovore o Vás v ďalšom pokračovaní cyklu rozhovorov K prameňom etikoterapie  

         v stredu 30.decembra 2020 o 20. hodine.

Načrieme nielen do vašich spomienok, pán Bezděk, ktoré čerpáme z Vašej životopisnej knihy Jak rád jsem žil a z rozhovorov s Vaším vnukom Alexejom Bezděkom, ktorý žije v Prahe, ale rozhovoríme sa aj o tom, čo etikoterapia, ktorej zakladateľom ste práve Vy, prináša do našich životov.

Pán Bezděk, mali ste úžasné vzťahy s ľuďmi a jeden nádherný partnerský vzťah s ruskou šľachtičnou Varvarou Dimitrijevnou Rudnevovou, a tak sa v rozhovore pozrieme aj na to, ako a na akých princípoch osobné vzťahy môžu tak láskyplne fungovať.

Váš život, pán Bezděk, je silne inšpirujúci a ste nám taký blízky, že Vás považujeme za nášho deda, s úctou na Vás spomíname a svojím životom i dielom rozvíjame ďalej v etikoterapii to, čo ste Vy začali. Ďakujeme.

Milí poslucháči, diváci, ak máte otázky, pošlite ich, prosím, na mailovú adresu:  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Rozhovor vysielame v premiére na kanáli YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk

S láskou VladimíR a SaritA

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.