Milí priatelia, v cykle mužsko-ženských rozhovorov Z PRAMEŇOV ETIKOTERAPIE sa budeme rozprávať o koreňových vzorcoch. Kedy? V stredu  23. septembra 2020 o 20. hodine.  V premiére otvárame jedenáste stretnutie s pohľadmi do etikoterapie, ktorá nás  baví. 

Každá udalosť, každá situácia má niekoľko uhlov pohľadu a množstvo riešení. Kým však budeme v probléme namočení ako mucha na lepe, ťažko z neho zdvihneme nôžky, aby sme získali nadhľad. Rovnako tak môžeme nôžkami stáť v mede, ani vtedy sa nám nepodarí vyletieť do vyššieho levelu, do nadhľadu. Či také, či onaké, či kyslé, či sladké, sme prilepení. Čo pomôže ako jedno z prvých riešení? Uvoľnenie na fyzickej aj psychickej úrovni a odhalenie koreňového vzorca danej situácie.

Neukončené koreňové vzorce sme si priniesli na tento svet z minulých životov, mnohé z nich sa obnovili už v prenatálnom veku, ďalšie počas výchovy v detstve. Zvyčajne v situáciách do piateho či šiesteho roku nášho života a statočne s nami kráčajú a komplikujú nám život do chvíle, kým ich objavíme. Na ich objavenie však veľakrát treba nabrať buď odvahu, alebo sa ocitnúť na dne.

KDE NÁS NÁJDETE?

Streemovať budeme prenos na stránke www.advaita.sk a tiež na kanáli: Vladimír Červenák YouToube.

Ak nám chcete položiť otázky už teraz, môžete poslať mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo do správy na sociálnej sieti.

Podporte nás, prosím, odberom. Budete informovaní o nových videách na našom kanáli. Vopred ďakujeme i za finančnú podporu vo forme darov, pomáhate nám tvoriť pre vás obsah, ktorý má zmysel. Platobné údaje nájdete v kontaktoch na https://www.advaita.sk/kontakt Tešíme sa na spoločné chvíle.

S láskou VladimíR a SaritA