KEĎ SVIETIM ja žena, muž ide do sily. Keď svietim, muž ma láskou obdarováva. Keď svietim, rastieme spolu do nebeských výšin. Otvárame si navzájom cez radosť, cez šťastie inšpiráciu k úplnému pocitu naplnenosti. Som plná lásky, pochopenia, súcitu, môj svet je plný krásy, nežných tónov a obrovských možností. V spojení cez mystický orgazmus zažívam svoju malú smrť i nový život. V mystickom orgazme sa rozpúšťam, odovzdávam i nachádzam zároveň. Zázrak spojenia.

Vo vzájomnom spojení nový život sa rodí. Dieťa ako dieťa so svojími zvedavými očkami, srdcom plným nehy a chmáry rozpúšťajúcim úsmevom. Dieťaťom spojenia však môže byť aj nová sila, silná inšpirácia, podpora, dôvera, viera, spiritualita, pocit domova, dokončenie i začiatok. Šťastný let životmi a viac svetla, viac lásky. Zázračný kolobeh.

Čo však keď málo svietiš a muž buď neprichádza do tvojho života, alebo odchádza za iným svetlom, alebo utečie do alkoholu, alebo ticho zomrie? Máš pocit viny? Vi... vi... vi... viď, že teraz je to tak. V poriadku, málo svietiš. Akceptuj, preber zodpovednosť a radosťou rozsvecuje svoje svetlo pre seba. Otoč sa do seba, do svojho vnútra a urob to, čo máš rada. Zjedz krémeš. Umy okno. Namaľuj obraz. Roztancuj izbu či lúku. Zavýskaj si. Vyspi sa do krásy. Vystúpaj do hôr či omoč nohy v bystrine alebo sa len tak túlaj mestom. Užívaj.

Jeden deň urob to, v druhý zas to. Svetielko šťastia a radostí v tebe zabliká, v ďalší deň zažiari, už ho cítiš v každej bunke svojho tela... ty celá žiariš. Kráčaj však ďalej, neprestávaj, živ svetlo v sebe do posledného výdychu. Svetlo so svetlom sa spojí v mystickom milovaní života a smrti. Má to zmysel. Ďakujem, láska.