Každý júnový deň ponúka cez číslo mesiaca a čísla roku nádherné možnosti. Každé číslo dňa v mesiaci tieto možnosti farbí nejakou svojou špeciálitkou. Napríklad nedeľa 7.6.2020 má aj silu konať zo svojho stredu a držať správne v rukách "opraty svojho osudu", má aj silu lásky, zamilovanosť Venuše i jej tanec so Slnkom. Tak máš aj schopnosť spájať sa a vytvárať nové plody tohto spojenia, nové plody lásky. Máš aj možnosť spočinúť v tichu, v prázdnote, v bode nula. Nádherný dátum, nádherný čas, aby si si uvedomil aj svoju silu - mužskú, ženskú - a konal v slnečnom pokoji.

 

Nedeľu si Slnko vybralo za svoj deň. Slnko nedeľu osvetľuje, dáva jej silu cez uvoľnenie, oddych, dáva jej schopnosť vnímať svet z nadhľadu, a tak jej dáva i schopnosť vidieť bežné situácie novým, jasnejším pohľadom. Slnko vysiela svetlo do temôt, svieti do neistôt, svieti na tiene, aby vystúpili z tieňa.

I Boh povedal: "Buď svetlo!" ... a bolo svetlo... a bola nedeľa... a bol deň výdych po celotýždňovej práci, aby sa mohol zrodiť nový nádych. Uvoľnenie vo svetle. Stíšenie vo svetle. Liečenie vo svetle. Buď svetlo.

Každý deň je nádherným dňom so svojimi špecifickými možnosťami a tvoj deň narodenia je tým najkrajším dátumom. Ty si si ho vybral, aby si cezeň aktivoval všetky šance i výzvy, ktoré potrebuješ pre svoj osobný rast, pre rast svojej duše. Cez dátum narodenia dostávaš všetky dary života, posvieť si naň práve dnes a vyjadri mu svoju vďačnosť cez úsmev, cez dobrý obed, cez prechádzku, cez pekné slovo, cez pokoj v srdci, cez svoje svetlo, ktoré vyžaruje z teba, z mocného zdroja lásky v tebe. Buď svetlo.