Milí priatelia,

pozývame Vás na 11. pokračovanie cyklu etikoterapeutických meditácií so živou hudbou Vladimír Červenák & MAOK.

Utorok 9. jún 2020 o 20.00

Krédom cyklu 12 meditácií zo školy etikoterapie Advaita je prejsť bezpečne a dôstojne otrasmi krízy, ktorá zatriasla našimi životmi. Meditáciami prejdeme procesom transformácie ustráchaného a bezmocného ega k vedomej existencii slobodne sa rozhodujúcej bytosti, ktorá je posilnená v zodpovednosti za svoj život.

Budeme pracovať s online sviečkou, ale môžete si pripraviť aj svoju, a tiež vonné tyčinky, meditačné vankúšiky a čokoľvek, čo Vám pomôže naladiť sa na vnútorný svet.

Témou jedenástej meditácie „PLNÝ NÁDYCH DÔVERY – celistvosť“ rozpoznáme svoju schopnosť zažiť pocit naplnenia, úplnosti, celistvosti - Advaity - nie dvojnosti, na všetkých úrovniach. Od fyzickej, cez mentálnu, emočnú, energetickú až po spirituálnu. Nachádzame zmysel cesty v ceste samotnej. Sme nekonečný pútnik nekonečným priestorom nekonečných možností. Rozpoznávame duálnosť fyzického sveta a jednotu sveta spirituálneho. Prepájame nebesia so zemou, prepájame korene s korunou stromu života. Tajomné Tao zažívame ako tajomstvo života v pocite naplnenia. Krátko po splne zažívame plnosť bytia v potrebách fyzického tela. V potrebách nášho vedomia, našich pocitov i v nekonečnom prúde tvorivej energie, ktorej silu cítime v každej bunke. V žilách nám prúdi život, ktorého vôňa i chuť nás napĺňa blaženosťou, bez vonkajšej príčiny. Dotýkame sa podstaty toho kto Sme. Rozpúšťame ilúzie duality, dôverne poznáme našu prázdnotu a samotu, závislosti,- dôsledky vlastného sebaklamu o svojej dôležitosti. Vnútorný priestor napĺňame jasným svetlom a hrejivým teplom z večného zdroja s ktorým sme v spojení. Rozpoznávame PRAVDU, že nikdy sme odpojení neboli, nie sme a nikdy nebudeme mimo svojho zdroja. SOM kto SOM, jedno v celku a celok v jednom, takto to je. Nech cítiace bytosti sú naplnené hlbokým vnútorným mierom.
Precítime, že sme tvorivou silou, nadanou schopnosťou milovať a tvoriť v záujme celku, ktorého sme súčasťou.