7. pokračovanie cyklu etikoterapeutických meditácií so živou hudbou. Vladimír Červenák & MAOK Podporte nás, prosím, Odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanály. Krédom cyklu 12 meditácií zo školy etikoterapie Advaita je prejsť bezpečne a dôstojne otrasmi krízy, ktorá zatriasla našimi životmi. Meditáciami prejdeme procesom transformácie ustráchaného, zneisteného, bezmocného ega k vedomej existencii slobodne sa rozhodujúcej bytosti, ktorá je posilnená v zodpovednosti za svoj život..

Krédom cyklu 12 meditácií zo školy etikoterapie Advaita je prejsť bezpečne a dôstojne otrasmi krízy, ktorá zatriasla našimi životmi. Meditáciami prejdeme procesom transformácie ustráchaného a bezmocného ega k vedomej existencii slobodne sa rozhodujúcej bytosti, ktorá je posilnená v zodpovednosti za svoj život.

Témou siedmej meditácie " DÝCHAM v SILE" bude sila, vôľa a moc v spojení, bezmocnosť, zahanbenie a lenivosť v odpore. Prijatie svojho fyzického tela a telesnosti vedie k tajomstvu odkrytia skrytých síl v človeku. Vitálna energia života je Zdrojom vôle a odhodlania manifestovať ducha cez telo. Uvoľnenie odporu a hlboké kontinuálne dýchanie nás povedie k zdroju. Dych je náš sprievodca labyrintom duše. Nechajme sa viesť. Čím viac dôvery, tým viac vytrvalosti. Čím viac vytrvalosti, tým viac odhodlania. Odhodlanie je sila akcie, sila tvorenia. Precítime, že sme tvorivou silou, nadanou schopnosťou milovať a tvoriť v záujme celku, ktorého sme súčasťou.