Za pravdou o sebe samom...

Budeme sa youtoubovo stretávať každé dva týždne v stredu o 20. hodine vždy s jednou témou a s možnosťou položiť nám aktuálne otázky.

Prvé stretnutie 6.5.2020 o 20.00 bolo prvým predstavením etikoterapie, jej možností, jej inšpirácií, príbehov a čo-to o nás dvoch ako o spojencoch a reprezentantov mužov a žien.

Kde nás nájdete? Streemovať budeme prenos na stránke www.advaita.sk a tiež na konte: Vladimír Červenák YouToube.

V ďalších stretnutiach sa pozrieme napríklad aj na negatívne i pozitívne emócie a vlastnosti, na ich vplyv na naše živote, nazrieme do tieňov, posvietime si na škálu prejavov nedôveru a budeme nachádzať východiská cez dôveru. Môžeme spolu vnímať miesta, kde a akým spôsobom od nás mužská či ženská sila odchádzajú, čo nás podporuje, aby sme boli vo svojej mužskej a vo svojej ženskej sile, čo nás podporuje, aby sme boli šťastne fungujúcou bytosťou v tomto živote a žili v spojení so Zdrojom. Keďže etikoterapia je hlbokou studnicou inšpirácií do bežného sviatočného života s prepojením jeho piatich oblastí od fyzickej, mentálnej, emočnej, energetickej až po spirituálnu, budeme sa pohybovať tam, kam nás to v danom momente pustí a kde sa nám spolu otvoria dvere.