Sila muža, pravidelný unikátny 30-minútový rozhovor dvoch mužov na báze otázok a odpovedí na horúce témy týkajúce sa mužov, otcov, synov z pohľadu Etikoterapie, vysielaný v rámci cyklu K prameňom etikoterapie.

Naživo vysielame každú tretiu stredu, rozhovor vedú VLADIMÍR TĹČIK a VLADIMÍR ČERVENÁK.

Vysielame v premiére na kanály YouTube, konto Vladimír Červenák a tiež na www.advaita.sk.

Otázky a námety na rozhovor môžete písať na mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Streda 30. jún 2021 o 20:00

Okruh tém 9. časti

Ako nájsť zdroj svojej vnútornej sily a pomocou nej vytvárať bezpečné prostredie ?

1/Hovorí sa ,že keď muž odchádza od ženy, pretože v susedovej záhrade vidí krajšiu ružu, je hlúpy a slabý. Keď žena opúšťa muža, je to preto, že opäť je muž slabý.

Ako potom vysvetliť mužovi keď ho opusti žena alebo mužovi, ktorý opustí ženu kvôli inej, že v jednom i druhom prípade, je on ten slabý muž, čo zlyhal pri vytváraní bezpečného prostredia pre ženu vo vzťahu ?

2/Bol som s tebou a chlapmi na mužskom etikoterapickom seminári, ty si spomínal, že muž ,ak chce byť vnútorne silný a pevný, potrebuje nájsť svoj zdroj v sebe, a to 3 spôsobmi, buď cez rod, spiritualitu alebo cez ženu. Môžeš to viac vysvetliť?

3/ Na záver ťa poprosím, keby si mohol povedať niečo bližšie o 5 úrovniach bezpečného prostredia, ktoré má muž vytvárať žene, aby sa cítila šťastná a milovaná, a ona mohla dávať radosť, lásku a teplo do vzťahu a mužovi ?

Podporte nás, prosím, odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanáli.