Milí priatelia,

otvárame v stredu 3. júna 2020 o 20.hodine na www.advaita.sk NAŽIVO tretie mužsko-ženské stretnutie s pohľadmi do etikoterapie. 

Na druhom stretnutí sme predstavili tabuľku spojenia a odporu, ktorá vznikla postupne na etikoterapeutických seminároch a uzavrela sa na zážitkovom seminári na ostrove Hvar.

Reč bude o priestoroch, z ktorých konáme, a na ktorých skutočne záleží. Určite poznáte príbeh o jednom pohári s vodou do polovice. Niekto ho vidí ako poloprázdny, iný poloplný. Niekto vidí v situáciách, ktoré žije, výzvy a šance, iný problémy a riziká, pritom ide o tú istú situáciu, na ktorú sa jeden pozerá z priestoru spojenia, druhý z priestoru odporu.  Presne toto rozdrobíme na drobné a poskladáme do celistvého obrazu.

KDE NÁS NÁJDETE?

Streemovať budeme prenos na stránke www.advaita.sk a tiež na kanáli: Vladimír Červenák YouToube.

Ak nám chcete položiť otázky už teraz, môžete poslať mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., ale samozrejme bude možnosť aj počas vysielania priamo do chetu.

Podporte nás, prosím, Odberom, budete informovaní o nových videách na našom kanály. Vopred ďakujeme i za finančnú podporu vo forme darov, pomáhate nám tvoriť pre vás obsah, ktorý má zmysel. Platobné údaje nájdete v kontaktoch na https://www.advaita.sk/kontakt Tešíme sa na spoločné chvíle. S láskou VladiMír a Sarita

Tešíme sa na Vás v stredu 3. júna 2020 o 20.hodine – VladimíR a SaritA

 

Zorientujeme sa postupne v týchto dvoch  zobrazeniach.